titel
Last updated: 23-03-19

 

Party Like The Irish!!

The Doggy Few: Ierse en Schotse Feestmuziek!

 

  • images/Slider/IMG_2230.jpg
  • images/Slider/IMG_2232.jpg
  • images/Slider/IMG_2304.jpg
  • images/Slider/IMG_2309.jpg
  • images/Slider/IMG_2312.jpg

 

Enthousiaste, opzwepende en vrolijke dansmuziek. Ontroerende, leuke, onzinige liedjes, verhalen en tunes.
De authentieke Ierse pubsfeer… Een feestje op het podium!

 

Ceol agus Craic: Party like yer Irish!!! 

 

Klik hier voor onze muziek

 

 

Wie we zijn

Een enthousiaste, dampende Ierse feestband met alles in huis voor een leuke dag, middag of avond boordevol Ierse (en ook Schotse) muziek! Wat 'The Dogs' bijzonder maakt, is onze moderne benadering van de Ierse deunen in de combinatie met bekende liedjes in een nieuw, vlot jasje... het authentieke 'pubgeluid'..... en bovenal ons enthousiasme op het podium!!! De band bestaat uit vrienden die het heerlijk vinden om Ierse muziek te spelen, en dat is steeds te zien en te horen!

 

Wat we spelen

Vrolijke dansmuziek, zoals jigs en reels. We houden van zingen: vooral vrolijke en soms ruige liederen over drank, nog meer drank, werk, vrouwen, ontrouwe mannen en oorlog. Dit wordt afgewisseld met een enkele ingetogen melancholische ballade over oorlog, drank, afscheid en weerzien en andere zorgen van de liefde. Ons repetoire bestaat naast zelfgeschreven liedjes vooral uit meer en minder bekende traditionals en werk bekend van Pogues, Dubliners, Clancys en Planxty.  

 

Waar we spelen

Overal! Voor elke gelegenheid hebben we de perfecte samenstelling, variënd van een duo met zang, gitaar en accordeon, fluit of viool (voor een rustig en gezellig achtergrondoptreden), tot een TV-concert of volledige festivalact bestaande uit een 3- tot 6-mansband zonder of met Ierse dansers en/of een Ierse dansworkshop (een ceili of ceilidh). In kleine tot grote(re) samenstelling stonden we al op of in diners, verjaardagen, musea, festivals, bedrijfsfeesten, kroegen, bruiloften, congressen, TV- en radioshows en meer, tot aan Eerste Communies en begrafenissen toe...  In onze foto's vindt u hier van een kleine impressie.

 

An Irish Wedding

Al meer dan 14 jaar helpen we om De Mooiste Dag ook muzikaal onvergetelijk te maken! We hebben veel ervaring met grote en kleine bruiloften. We staan als duo/ trio vaak op recepties, doen ook leuke en passende begeleidingsmuziek bij uw plechtigheid. Ook een verrassende en actieve dansworkshop voor bruid, bruidegon, familie en gasten is een belevenis!  Een grote en vrolijke gezellige band voor uw feest, met Ierse dansmuziek en bekende Ierse songs? Wij doen het graag voor u! The Doggy Few denken altijd met u mee over de invulling van uw trouwfeest, We zijn flexibel, vrolijk en steeds met aandacht voor uw wensen. Dankzij een goede en uitgebreide voorbespreking en overleg nemen we voor elke locatie en gelegenheid altijd het meest geschikte (eigen) geluid voor u mee. Zo bieden we u een perfect verzorgd totaalpakket voor uw Mooiste Dag.

 

Klik hier voor video's van The Doggy Few Trad Show

Klik hier voor een kroegoptreden met dans

Klik hier voor een video van onze dansworkshop met livemuziek

 

 

                      TheDoggy Few @ RTL 4 Big Music Quiz 2017                                           The Doggy Few & Rose Irish Dance School @Feestweek Niekerk 2017