The Doggy Few is een professionele band met meer dan 20 jaar ervaring in het spelen op verschillende locaties en gelegenheden. Wij hebben veel mogelijkheden voor verschillende geluidsinstallaties, afhankelijk van de grootte en de sfeer van jouw evenement. Wij zorgen altijd voor ons eigen geluid, met eigen professionele bediening. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en het volume van de muziek. Wij regelen alles voor je!
The Doggy Few overlegt graag met jou om jouw feest vorm te geven zoals jij dat wilt. Wij kunnen je adviseren over de beste bezetting, het repertoire, de duur en de opbouw van het optreden. Wij houden rekening met jouw budget, jouw thema en jouw gasten. Wij willen dat jij en je gasten een onvergetelijke avond beleven!
The Doggy Few werkt altijd transparant en betrouwbaar. Je krijgt altijd een duidelijke offerte, contract en factuur, met BTW (indien gewenst). Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken, en we zijn altijd op tijd en goed voorbereid.